Wat details over onze Casa Madrettor


Wat heeft het fort te bieden?

In de ommuurde, gezamenlijke tuin kun je genieten van de zon en de rust. De patiotuin biedt volop privacy en heeft voldoende zitjes om je terug te trekken. Maar ook een grote stamtafel waar je met anderen een babbeltje kunt maken. Een weelderige Moorse tuin in wording. De buitenkeuken met pizza-oven, diverse pitten en bbq-plek staat tot je beschikking en vanaf het dakterras is het uitzicht over de Vall de Seta (de vallei van de paddestoelen) overweldigend.

Flink gewandeld of gefietst. Of gewoon even zin om je lijf te verwennen? Er is een afgeschermde wellnesshoek in de tuin met infrarood sauna en een jacuzzi. En natuurlijk mag een koude stortdouche hier niet ontbreken. Baantjes trekken of even plonzen? Het zwembad ligt op 2 tellen afstand van Casa Madrettor.

Wasruimte: In de gezamenlijke wasruimte staan wasmachines en droogtrommels. En natuurlijk staat er ook wasmiddel op je te wachten.

Schoonmaak: Het is jouw tijd om te ontspannen! Schoonmaken doen wij voor je.

 

Hoe kom je er?

Eigen vervoer: Quatretondeta ligt op zo'n 2000km vanaf Utrecht. Dat kan via de Route du Soleil maar wij rijden zelf liever over Bordeaux. Het scheelt niets in tijd of km's, maar is een stuk rustiger rijden.En een stuk mooier ook!

Vliegtuig: Vanaf zowel Valencia als Alicante is het een goed uur naar Quatretondeta via de A7. Pak je een stuk bergen mee is het ritje mooier maar ook langer. Vanaf beide kanten.

Openbaar vervoer: helaas nog niet tot Quatretondeta doorgedrongen.

Ophaalservice: Het is mogelijk om - als je liever niet voor een huurauto kiest - opgehaald te worden. Dit kan zowel voor individuele reizigers als grotere groepen. Vraag naar de mogelijkheden.