Zeg maar Paco...


Op weg naar de kapper - gewone leven gaat ook door - bedenk ik wat we allemaal kunnen gaan doen. We gaan namelijk een weekje richting Denia. Of meer naar Quatretondeta dit keer.

 

En ineens denk ik 'Ik doe het gewoon!'. Ik bel het gemeentehuis van Quatretondeta. Op het moment dat er opgenomen wordt denk ik 'Mierda! Zo goed is m'n Spaans nou ook weer niet!!!!'. Te laat, aan de andere kant vraagt er iemand hoe ie mij kan helpen. Ik leg uit wie ik ben, dat ik met Rutger bezig ben met de aankoop van de Cuarteles en dat ik heel graag kennis wil maken met de mensen van de gemeente omdat we als alles goed is gaan samenwerken. 

In rap Spaans word ik geprezen om mijn Spaans, geprezen om het idee en moet ik even wachten want dan komt de burgemeester aan de lijn.... AAARRRCCCHHH.... nou is het wel een heel officieel gesprek en ik bedenk wat een afspraak ook alweer is, want die wil ik nu gaan maken... en ik heb even geen idee meer.

HOLA! Dat is de burgemeester, die me ook weer prijst om mijn Spaans, zegt hoe blij ze zijn met onze plannen en vraagt waarom ik bel. En ik leg uit dat ik dus niet meer weet hoe het heet in het Spaans, maar dat ik graag koffie kom drinken met Rutger en kennis kom maken. 'Un réunion!' zegt de burgermeester. En als ik netjes 'Muchas gracias señor Alcalde' zeg hoor ik (in het Spaans) 'Geen probleem Jessica, en zeg maar Paco...'

WIj gaan het daar goed hebben! En dinsdag de 10e om 10:00u hebben we onze eerste 'réunion' op het gemeentehuis in Quatretondeta... hoe cool is dat!

0 comments

  • There are no comments yet. Be the first one to post a comment on this article!

Leave a comment