Soms vindt een kans jou!


Niet op zoek maar toch iets geweldigs op je pad.

 

In januari '19 kwamen we op een bergritje met de auto langs een soort fort. Piepklein dorpje, geen man op straat, 1 dichte bar. Internet liet zien dat t oude barakken waren van de Guardia Civil. Voor een smak geld te koop. Rondgelopen, over de muur geprobeerd te kijken en weer door. Niet meer aan gedacht.

Zomer '19 reden we er weer langs. Niet gestopt, wel even aan Spaanse vrienden laten zien via de makelaarssite en gefantaseerd wat je ervan zou kunnen maken. Het zaadje plantte zich.

Een weekje later stopte mijn mijnheer abrupt tijdens weer zo'n bergritje met de auto vanuit een totaal andere hoek. "Kijk dan!!!". Daar in de verte lag het fort, te shinen in de zon. Heel lang verhaal kort: makelaar nam ons er 2 keer mee naar toe, we hebben inmiddels een spaans team met een aankoopmakelaar en diverse architecten en er is een bouwrapport. Niet vernietigend maar ook niet al te opbeurend want de tand des tijds, de leegstand en de natuur hebben hun werk goed gedaan. Er moet veel - heel veel - gebeuren.

We hebben een bod gedaan wat van de hand werd gewezen maar de onderhandelingen zijn gestart. En als alles goed komt worden de 6 appartementen van de barakken omgetoverd in moderne studio's, appartementen met 2 slaapkamers, een groter woonhuis op de eerste verdieping en groepsaccomodatie. En dat alles met een weelderige patiotuin in een volledig ommuurd complex.

En hier houden we je van het hele traject op de hoogte!

0 comments

  • There are no comments yet. Be the first one to post a comment on this article!

Leave a comment