Retreat2Meet


Als we soms wat stiller met blogjes of berichtjes zijn is dat nooit omdat we de interesse verloren hebben. Het komt altijd omdat we juist meer en meer interesse krijgen voor onze toekomst in Quatretondeta.

 

 

Bij de toekomst kan het verleden altijd van pas komen. In dit geval mijn zakelijke verleden. Daardoor heb ik de toegang tot een enorme hoeveelheid contacten. Sinds ik Kaat Mossel en Huishoudschool meer als hobby ben gaan inrichten naast mijn baan bij Defensie ligt het netwerken redelijk stil. Maar het leuke van goede zakelijke contacten is dat je elkaar nooit vergeet.

Ik heb afgelopen week mijn netwerk doorgespit. En een flink aantal ondernemers de vraag gesteld: 'zou je willen samenwerken in onze Casa?'.

In ons bedrijfsplan heb ik het ook benoemd. Veel van mijn kennis, veel van mijn successen en veel van mijn netwerk deed ik op bij www.Seats2Meet.com. Een bruisende plek met een enorme vibe waar in 2009 voor het eerst kennis maakte met een andere manier van ondernemen. Kennis delen, co-creatie, kwaliteiten bundelen. Dát wil ik graag in ons fort. Een plek waar je als ondernemer niet simpelweg het pand huurt, maar je een keuze maakt voor een locatie omdat je er wordt gestimuleerd, je gasten worden gemotiveerd en jij - als ondernemer - tot je recht komt omdat de locatie je daarin ondersteunt. 

Zo ontstond het idee voor Retreat2Meet. Onze locatie waar het gaat om kennismaken en kennis delen. Waar het doel van je komst centraal staat. En waar we de samenwerking zoeken mét ondernemers omdat we meer willen zijn dan slechts een stoer fort.

Door de samenwerking met ondernemers nu al vorm te geven - nog ver voor de opening - kunnen we ook de inkomsten genereren die we zó nodig hebben om de eerste fase te bekostigen: de aankoop en eerste renovaties.

Samen met de investeerders die hun geld ter beschikking stellen in ruil voor een mooie rente zorgen de ondernemers met hun thema-weken voor een cashflow die nodig is om het pand te runnen. 

Kun jij bijdragen als het ene of het andere? Laat het ons dan horen. De datum dat de koper gaat beslissen of onze tijd om de aankoopsom bij elkaar te krijgen erop zit komt heel snel dichterbij.

0 comments

  • There are no comments yet. Be the first one to post a comment on this article!

Leave a comment