En we gaan door!


Dit moet gewoon gaan lukken. Linksom, rechtsom. Daar zijn we het over eens. Als er iets duidelijk is geworden in deze hele crisis, is dat het wel. Wij willen daar naartoe. Niet als we oud en krakkemikkig zijn. Nee, we willen zo snel als mogelijk dáár aan ons leven verder bouwen.

 

 

En er is motivatie. Want we worden gemist en we missen hen ook. Al die lieve mensen in Quatretondeta! We missen de zonsondergangen. De heerlijke stoofpotten van Bar Cañares. De stilte.  

Nu vrijwel alle investeringen zijn ingetrokken staat ons hele plan stil. Zijn we niet bezig met de aankoop. Niet bezig met de plannen voor de verbouwing. Maar wel enorm bezig met het opnieuw bij elkaar krijgen van 350K. We hebben onze plannen bijgesteld en willen nog altijd – als het ons lukt de spaarpot aan te vullen – openen in september 2021. Minder luxe. Minder toeters en minder bellen.

Maar de locatie blijft fantastisch. Net als de sfeer die we willen oproepen. Net als het welkom dat we willen uitstralen.

Hoe we aan die 350K gaan komen? Een brainstorm leverde meerdere opties op. Er is een mogelijkheid voor een overheidslening. Dat wordt onderzocht. Vakanties kunnen worden voorverkocht. Retreats worden aangeboden. Bruiloften ingepland. Aandelen zodat iedereen die ons een investering gunt deze alle jaren blijft meedelen in de winst.

En we weten het zeker. Die 28 bedden die wij straks aan kunnen bieden zullen niet genoeg zijn. Want de focus ligt nu meer dan ooit op het toerisme in het achterland, ver weg van de drukte van de Costa’s. Als de Casa een feit is kijken we verder. En dorp voor dorp gaan nieuwe locaties voor mogelijkheden zorgen om al die nieuwsgierigen van de prachtige vallei te laten genieten en de Sierra de la Serrella te laten ontdekken.

We mogen dan vertraging hebben. Gestopt zijn we nog niet!

3 comments

 • Colinda

  Super goed om jullie droom te blijven najagen. Doen wij ook, met ups en downs, maar we gaan er wel voor. Heel veel succes!

 • Henk

  Veel succes met t vervolg
  Il zag net dat t pand nog te koop staat , jammer dat t nog niet gelukt is , vaak
  Is er in Brussel wel geld om zo iets op te knappen en dan krijg je ook nog volledige subsidie heb dit 2 jaar geleden gezien in de Extremadura , zelf heb ik daar geen lijntje lopen maar mogelijk is daar wat te vinden , Groet Henk

 • Jolanda Pikkaart

  Heel goed. En we gaan door…

Leave a comment