De laatste weken gaan in!


"Wij zijn stapel verliefd geworden op voormalige barakken in het dorpje Quatretondeta in Spanje. Er wonen nog geen 80 man en de barakken staan al 60 jaar leeg.

Geen idee wat het is maar daar zijn we thuis! En ook geen idee waarom we daar studio’s en appartementen in willen starten want dat is nooit onze ambitie geweest. Maar nu is er geen grotere wens voor onze toekomst."

 

Dit schreef ik net in een e-mail aan een mogelijke toekomstige partner voor onze retreat2meet. De afgelopen maanden waren intens. En alles stond voor ons in het teken van ons #stoerfort. We hebben alles gedaan wat we kunnen doen. Nu hangt het puur van geld af.

Hoe stom ook. Maar dat is het enige wat mist.

Want Spaans spreken we al. Onderzoeken voor het pand, de mogelijkheden op gebied van toerisme en wat onze doelgroepen willen zien in onze Casa hebben we allemaal afgevinkt. Stel maar een vraag en wij hebben er inmiddels een antwoord op gevonden. De lokale overheid is fan en zelfs de regionale overheid spreekt over een financiële injectie in ons plan.

Er zijn inspirerende ondernemers gevraagd voor samenwerkingen en we zijn partner in de plannen van de Vall de Seta. Als we de kans krijgen om onze plannen uit te voeren wordt het een succes. Een groot succes.

Weet jij nog niet waar het allemaal om draait? Lees dan 's terug in onze blogs van de afgelopen maanden. Check onze pagina op Facebook. Of leer de Casa en Quatretondeta kennen via onze Instagram.

Klik hierboven in het menu door naar het kopje brochures en wil je ze in je brievenbus? Stuur dan via info@casamadrettor.nl je adres op, dan ren ik naar de post!

We hebben tot 15 maart. Dat is onze D-day. Dan wordt er óf getekend óf we kijken terug op leerzame maanden en sluiten het af. Niet met lege handen, we hebben nieuwe vrienden gemaakt en Quatretondeta hoort inmiddels bij ons. Maar dan is er geen #stoerfort, geen retreat2meet, geen Casa Madrettor. 

Dus lieve mensen... Deel ons verhaal! Deel en like onze berichtjes zodat zoveel mogelijk mensen deze laatste weken over ons te weten komen. Want wie weet ken jij dé persoon die net zo in onze Casa gelooft als wijzelf.

 

0 comments

  • There are no comments yet. Be the first one to post a comment on this article!

Leave a comment