Over Jessica en Rutger


Nadat we elkaar op 2 februari 2005 zoenden zijn we niet meer zonder elkaar geweest. Behalve dan als Rutger door Defensie de wereld in werd gestuurd. Samen de trotse ouders van 4 kinderen (zoon, dochter, zoon, zoon) waarvan de jongste door ons samen is gefabriceerd. En een kleindochter!

Na jaren een eigen bedrijf te hebben gerund werkt ook Jessica nu bij Defensie in een burgerfunctie. En vakanties worden altijd in Spanje doorgebracht. Denia is daar onze thuisbasis.

En toen we op een bergritje dit pand tegenkwamen raakten we langzaam maar zeker in de ban. Er werd een plan gesmeed en als alles lukt starten we na de aanschaf met de renovatie en worden er studio's, groepsruimtes, een grote woonkeuken, een groot 3 slaapkamer appartement en 2 kleinere appartementen met 2 slaapkamers in het fort getoverd.

Wij blijven voorlopig nog even bij Defensie werken. De jongste start dit jaar (2019) in de brugklas, de zoon van 19 woont ook nog thuis en we hebben ontzettend leuke functies. De eerste jaren laten we het beheer in handen van iemand die we volop vertrouwen dat hij goed voor onze gasten zorgt. En als we een aantal jaren verder zijn verhuizen we langzaam steeds meer van onze spullen naar Casa Madrettor. Tot we daar thuis zijn.

2 comments

  • Rikki Bakker Bolhaar

    Heel veel succes samen! :)

  • Kaat Mossel

    Ik ken Jessica en Rutger niet anders dan geen uitdaging uit de weg gaand en altijd kansen grijpend. Dus dit plan verbaast me niets. Wordt een groot succes dus trots dat ik de eerste investeerder mag zijn!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published