Housedoctor Costa Blanca - Ronald Maagdenberg


De HouseDoctor Costa Blanca werkt vanuit Jávea aan de Costa Blanca. Annemarie en Ronald Maagdenberg begeleiden anderen die besluiten om net als zij de stap te nemen om in Spanje een huis te kopen. Om er te gaan wonen, een Bed and Breakfast of ander bedrijf te beginnen of om het huis of appartement aan zee te verhuren als vakantiewoning. Ze regelen alles wat er bij komt kijken. 

De aankoopbegeleiding nemen ze voor hun rekening. Maar ook als er verbouwd wordt zijn zij het eerste aanspreekpunt en helpen ze van begin tot eind. Zelfs over advies bij de inrichting kunt u bij ze terecht. Kortom, de Housedoctor Costa Blanca ontzorgt zodat u kunt genieten van uw droomhuis in Spanje.

Casa Madrettor is een uniek project waarbij de Housedoctor Costa Blanca meehelpt in het hele traject. Na de keuze van Rutger en Jessica voor dit prachtige pand is Ronald meteen aan de slag gegaan met architecten en aannemers om de technische staat van het pand te onderzoeken. Ronald en Annemarie denken mee om tot oplossingen te komen en delen hun ideeën om dit project tot een succes te maken. Hun doel is om de droom van klanten te realiseren en dus ook die van Jessica en Rutger.

http://housedoctorcostablanca.nl/

0 comments

  • There are no comments yet. Be the first one to post a comment on this article!

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published